De ninguna parte

Abir Nasr és un adolescent que presència, impotent, l’assassinat de la seua família durant una missió de l’exèrcit israelià en el sud de Líban. Davant els cadàvers de la seua mare i germana xicoteta, jura que perseguirà els culpables durant la resta de la seua vida.

Nit rere nit l’amenaça de Abir irromp en el somni de Jacob Baudin, un dels soldats que ha participat en l’acció mentre complia amb el servei militar obligatori, enfrontant-se al dilema de lluitar contra enemics que no ha triat. Jacob, fill de pares francesos, no deixa de sentir-se un emigrant a Israel i intenta reconciliar-se amb una identitat que li ve donada per la seua condició de jueu.

Després de la tragèdia, Abir és acollit per uns familiars a París, on se sent atrapat entre dos mons irreconciliables, l’asfixiant nucli familiar i la societat oberta que li ofereix llibertat i que encarnen dos joves: la seua cosina Noura, que es rebel·la contra les imposicions de l’integrisme religiós del seu pare i Marion, una adolescent bella i vitalista, de la qual s’enamora de manera obsessiva.