La vida te está esperando

Sofia és una dona de mitjana edat dedicada intensament a la seua vida professional. Després de patir un desmai enfront d’un gran grup de persones quan anava a començar la seua intervenció en un esdeveniment públic, ha de ser ingressada a l’hospital. L’endemà, li comuniquen una terrible notícia.

A partir d’aqueix moment, Sofía inicia un camí de transformació personal i el que al principi és una notícia tràgica es converteix en una lliçó de vida en la qual tot el seu món cobra un nou sentit.

A través de les converses amb Maia, la seua sàvia i dolça companya d’habitació, Sofía transformarà la visió de la seua vida aprenent a desfer-se de les seues pors i a concentrar-se en el veritablement important. El seu temor pel futur desapareix per complet i de sobte el present se li revela com l’única font de plenitud.

Per a poder comunicar tot el que aquesta experiència li ha transmés, decideix organitzar una festa de comiat per a tots els seus amics, als qui, en la seua carta d’invitació, els farà tres peticions molt especials.

Amb l’estil profund i emotiu al qual Javier Iriondo ens té acostumats, aquesta novel·la plena de sensibilitat ens enfronta a nosaltres mateixos, ens revela afectes fonamentals de la vida i com les nostres pors i expectatives ens impedeixen gaudir de l’única cosa que tenim: el present.