Web municipal del poble de l'Alcúdia

Premis Abril


 

Els Premis Abril  de literatura conviden tot l’alumnat dels col·legis de l’Alcúdia i a l’IES Els Évols a participar tots els anys en les seues edicións. Amb aquests guardons es pretén que l'alumnat infantil i juvenil s’anime a endinsar-se en el món de la literatura i deixe volar la imaginació amb la creació de les seues pròpies històries.

L'alumnat presenta els seus treballs, els quals passen un primer filtre a les escoles i un segon filtre format per un jurat especialitzat, constituït per la direcció dels centres educatius, professorat i escriptors. En cadascuna de les set categories existents es fa entrega de quatre premis (accèssit, tercer, segon i primer). Cada premi està format d’un lot de llibres adaptats a cada nivell educatiu i d’un diploma acreditatiu i, en el cas de la categoria d’infantil, els premis atorgats són col·lectius i consten d’un lot de llibres per a la biblioteca de l'aula i de diplomes per a tots.

A la gala de lliurament actuen cantautors/es, animadors/es, etc. També amb representació de l'Ajuntament, assisteixen l'alcalde i la regidora d'Educació. 

Els Premis Abril  tenen una doble vessant, d'una banda enriquir, estimar i viure el valencià, i d'altra, fomentar la creativitat de l'alumnat a través de l'expressió escrita.LLibre digital dels premis abril 2012
   

LLibre digital dels premis abril 2013  

LLibre digital dels premis abril 2014  

LLibre digital dels premis abril 2015  

LLibre digital dels premis abril 2016  

 

 

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@