Web municipal del poble de l'Alcúdia

Programa d'actes de la Filharmònica Alcudiana en Honor a Santa Cecília

Dissabte, 8 de novembre.

A les 6,30 de la vesprada, recollida de les Muses de la Música eixint i entrant, amb les seues Corts d’Honor, acompanyades per la Filharmònica Alcudiana i la Junta Directiva de l’Associació Musical A les 8,30 de la vesprada, saló d’actes de la Casa de la Cultura, presentació i exaltació de la Musa de la Música 2014, Ángeles Martínez Arnandis i la seua Cort d’Honor.

Dissabte, 15 de novembre.

A les 9,30 nit, al Restaurant Piscina Municipal, Nit dels socis. Celebrarem un sopar festiu amb els socis, músics, i simpatitzants. Després del sopar hi haurà rifa i disco-mòbil.

Diumenge, 16 de novembre.

A les 11,30 matí, a l’Església Parroquial, Missa solemne en honor a santa Cecília, en el transcurs de la qual la Banda Simfònica interpretarà peces adients a l’acte. A les 2 vesprada, als Salons Siglo XXI, dinar de germanor dels músics, directius i col·laboradors de l’Associació Musical.

Dissabte, 22 de novembre.

A les 8 vesprada, des de la Casa de la Música, arreplega d’educands, acompanyats per la Filharmònica Alcudiana, l’Ajuntament i la Junta Directiva de l’Associació Musical.

Dissabte, 29 de novembre.

A les 8 vesprada, a la Casa de la Cultura, concert Extraordinari a càrrec de la Banda Simfònica, dirigida pel director Sergi Pastor Puchol.

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@