Web municipal del poble de l'Alcúdia

Portada

MESURES ECONÒMIQUES CRISI COVID19




En esta fulla l’Ajuntament hem recollit totes les mesures que les distintes administracions estan llançant per ajudar a entitats i particulars a superar la crisi econòmica que està suposant la pandèmia del COVID-19.

Inicialment s’havia elaborat una guia, a la qual teniu accés des d’ací, en la que se recullen les principals mesures adreçades a treballadors, autònoms i empreses, però com que se’n publiquen altres noves a diari hem decidit crear una recopilació que se manté actualitzada a mesura que apareixen als butlletins oficials.

Hi ha un altre important grup d’ajudes que s’adrecen als ciutadans i les famílies. Per tal de facilitar la recerca s’ha optat per fer un llistat independent que també s’actualitza a diari.

Tant la guia com els llistats els han elaborat i els actualitzen els treballadors de l’Agència de Desenvolupament Local, amb els quals podeu contactar a través del correu-e  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i del telèfon 96 299 78 39.

Recordeu que cada vegada que accediu als llistat heu de refrescar el navegador prement Ctrl+F5, així voreu sempre l’última versió.

 

 

 

 

En el teu idioma
















Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@