Web municipal del poble de l'Alcúdia

INFORMACIÓ SOBRE ADMISSIÓ D’ALUMNAT PER AL CURS 2020-21

Tenint present:

El DECRET LLEI 2/2020, de 3 d’abril, de mesures urgents, en l’àmbit de l’educació, de la cultura i de l’esport, per a pal·liar els efectes de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

El DECRET 35/2020, de 13 de març, del Consell, de modificació del Decret 40/2016, de 15 d’abril, pel qual es regula l’admissió en els centres docents públics i privats concertats que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

L’ORDRE 5/2020, de 31 març, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, de modificació de l’Ordre 7/2016, de 19 d’abril, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula el procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

ELS CENTRES DE L’ALCÚDIA FARAN LA JORNADA DE PORTES OBERTES en format virtual.

Des del dia 4 de maig i fins que s’acabe el procés d’admissió podeu visitar les webs del centres i conèixer la seua metodologia de treball, les seues instal·lacions i horaris.

CEIP BATALLAR: http://mestreacasa.gva.es/web/batallar - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. -telèfon: 962980095

CEIP LES COMES: http://mestreacasa.gva.es/web/lescomes - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. - telèfon:962980105

CIP SANT ANDREU: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. -telèfon: 669345173-962540282

CEIP HERETATS: http://mestreacasa.gva.es/web/heretats -  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. telèfon:962980100

IES ELS ÈVOLS: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. – telèfon: 962980135

 

Tot el procés d’admissió anirem fent-lo públic des de la pàgina de l’Ajuntament i en les webs del centres i de les AMPes.
Atenent al CAPÍTOL II punt 6 del DECRET LLEI 2/2020, de 3 d’abril, de mesures urgents. INFORMEM QUE:
El pare i la mare o tutors legals, dels alumnes que faran aquesta admissió hauran de tindre vigent algun d’aquestos sistemes d’identificació per realitzar la sol.licitud:

- Certificat digital emés per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV), també a l’Ajuntament.

- Sistema d’identitat electrònica per a les administracions Cl@ve. – eDNI, amb el seu respectiu lector.

- Combinació del DNI i IDESP o número de suport, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.

- Combinació del NIE i IXESP, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.

- Número de certificat de registre de ciutadania de la Unió Europea, precedit per la lletra C, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@