Web municipal del poble de l'Alcúdia

canal quedat a casa

 

Avui els presentem una nova proposta, la setena entrega del canal quedat a casa, de l’Institut Valencià de Cultura, que ens posa a l’abast quatre propostes diverses i de qualitat.

En primer lloc tenim un musical, TIC TAC, treball creat per Carles Alberola, Rodolf Sirera i Pasqual Alapont, que es va estrenar a València en desembre de 2017, que va rebre el premi MAX al millor espectacle musical en 2018, coproduït pel l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de València. Per cert, com podeu comprovar, el cartell és de Manuel Boix.

 

La segona proposta és audiovisual, amb cinc curts i una col·lecció de pel·lícules domèstiques del fons de la Filmoteca Valenciana.

El Tercer bloc està dedicat a la música, amb dues propostes del Cor de la Generalitat. Polifonia Religiosa a capella, i Las Noches Blancas, de Carlos i Alejandro Fontcuberta. Estan dirigits per Francisco Perales.

 

I finalment, una proposta d’arts plàstiques, l’ESPAI CONTEMPORANI DE CASTELLÓ ens proposa el projecte Una veu/una imatge.

 

https---gva.us19.list-manage.com-track-click-u=27dc6554eee3eb8d9e87c2069&id=5618509ea5&e=d6bdfd2e85

 

 

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@