Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEl ple aprova un conveni amb ISTOBAL per a fer un nou camp de Futbol 8

El ple aprova un conveni amb ISTOBAL per a fer un nou camp de Futbol 8

  • Imprimeix

En el ple ordinari del mes de Juny, celebrat ahir de vesprada, el consistori en ple acceptà per unanimitat l’aprovació del conveni amb ISTOBAL S.A. que regula la donació per part de l’empresa alcudiana de 48.378 euros per a la construcció d’un nou camp de futbol 8 al recinte esportiu d’Els Arcs.

El conveni respon a la necessitat del desenvolupament de la col·laboració entre empresa privada i institucions públiques per a dur endavant iniciatives que redunden en el benefici de la ciutadania. En el cas de l’empresa alcudiana ISTOBAL,  ja fa anys que duu endavant una política de col·laboració en activitats d’interés general, relacionades amb l’acció social, l’esport, la cultura la investigació o el medi ambient.  De fet ja fa uns anys que va posar el seu nom al torneig de futbol de base COTIF Promeses ISTOBAL, una iniciativa que ha millorat la competició en estes categories. 

Pel conveni que es va aprovar ahir per part del consistori alcudià ISTOBAL fa donació irrevocable, pura, simple, sense condició i gratuïtament a favor de l’Ajuntament de l’Alcúdia de l’import de 48.378,83 €, manifestant el consistori la seua intenció de destinar-la a l’adequació d’un camp de futbol de gespa artificial que se situarà al recinte de l’estadi Municipal Els Arcs, al costat d’un dels camps ja existents de Futbol 8, darrere del camp principal.

Els treballs que es duran a terme consistiran en la retirada de la capa vegetal, moviment de terres i anivellament, fixació del perímetre del camp, condicionament de la instal·lació de reg preexistent i col·locació de gespa artificial especial de 40 mm.

Un cop aprovat el conveni, ara el següent pas és la redacció del projecte  de construcció del camp per part de l’Oficina Tècnica municipal i, un cop aprovat el projecte, es procedirà a la licitació de l’obra, possiblement en el mes d’octubre. De no haver-hi cap imprevist, l’actuació començarà al llarg del mes de novembre i tindrà un període d’execució de dos mesos, amb la qual cosa s’espera que el mes de gener ja estarà finalitzada l’obra i es podrà fer ús d’esta nova instal·lació. 

Els representants dels 3 grups polítics amb presència en el consistori, PSPV, PP i Compromís per l’Alcúdia, van donar les gràcies a l’empresa ISTOBAL per esta iniciativa, que contribuix a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@