Web municipal del poble de l'Alcúdia

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
El Convent: Restes de l'antic temple del convent de Sant Pere d'Alcàntara. Bastit en l'any 1743.
Rotonda del monument a la música.
LLar dels jubilats i Centre Enric Valor.
Parc de la Potable.
Parc de la Fira Gastronòmica.
Parc de Nieder Olm.
Parc de la Diputació.
Església. Temple parroquial Sant Andreu Apòstol.
Rotonda de l'olivera bimil·lenària.
Centre peatonal del poble.
Casa de la Cultura: Edifici modern i singular,d'aspecte monacal, inaugurat l'any 1987 el qual constitueix un dels punts més vitals de la vida alcudienca i comarcal.
La Mota: Aqüeducte construït l'any 1842. Pren el nom de la sénia ubicada dins la séquia reial d'on rep l'aigua per al reg de gran part de les terres del terme.
Corral de Rafel.
Sénia de la séquia reial del Xúquer: Any 1842. Joan Bautista Osca aconsegueix que s'instal·len dues sénies a la séquia reial del Xúquer, les quals amplien considerablement el regadiu alcudienc.
Hort de Manus: Any 1600. Antic convent de Santa Bàrbara.
Piscina coberta municipal.
Instal·lacions esportives de l'Alcúdia.
Edifici d'atenció de serveis socials.

Últimes notícies

L'ALCÚDIA CELEBRA LA 13A EDICIÓ DE LA FESTA DEL LLIBRE

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha celebrat la 13a Edició de la Festa del Llibre amb un gran èxit de participació.

L’Alcúdia va celebrar la Festa del Llibre, un important esdeveniment cultural que es va dur a terme el passat dissabte, al Parc del Patinatge, de les 11:00 fins a les 14.00 hores i de 17:00 a les 20:00 hores.

L'ALCÚDIA INICIA UN PROJECTE D'EMPODERAMENT FEMENÍ A MONTORTAL

 

Des del 10 d'abril fins al 5 de juny, L'Ajuntament de l'Alcúdia amb la col·laboració de l'Agència d'Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta realitzarà tres tallers per a les ciutadanes de Montortal.

L'ALCÚDIA CELEBRA LA SEUA SETMANA SANTA AMB UNA PARTICIPACIÓ MULTITUDINÀRIA

A l'Alcúdia, una de cada quatre persones és membre d'alguna de les 8 confraries existents a hores d'ara al poble. Confrares, veïns i veïnes del municipi esperaven amb il·lusió poder dur endavant els diferents actes previstos: trasllats, viacrucis, processons en la part més purament religiosa, però també els actes que s'assimilen a aquesta setmana, com ara el pregó, el concert de Setmana Santa, la Tamborada, l'Encontre o la Festa Pasqüera.

Cerca d'anuncis i edictes

"CLAR I RAS": CULTURA I EDUCACIÓ

ACI PODEU VEURE LA INFORMACIÓ PÚBLICA QUE VOS PRESENTEM SOBRE L'ÀREA MUNICIPIAL DE CULTURA I EDUCACIÓ. AQUESTA ACCIÓ S'ENMARCA DINS DEL PROJECTE DE TRANSPARÈNCIA MUNICIPAL "CLAR I RAS"



LA DIDÀCTICA NATURAL AL CORRAL DE RAFEL


Estem en mig d’un paratge desconegut que va ser un lloc  de pas molt important de ramaders i de ramats transhumants. Un lloc que, ara per ara, resta oblidat encara que està poblat per gran quantitat d’éssers estranys i a l'hora fascinants.
Voleu ajudar-nos a explorar-lo?
Web Quest- Corral de Rafel

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

MÈTODE



Revista cientifica de la Universitat de València.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

La gran dificultat que troben quan volem conéixer els diferents éssers vius i el lloc on habiten ens ha motivat a elaborar aquesta col·lecciò amb la pretensió de facilitar a tot hom l’accés a la informació necessària sobre la biodiversitat local.

ECOPARC/ECOPUNTS

Què són els Ecopunts?

Els Ecopunts són la forma en què el CRiV quantifica l'esforç mediambiental realitzat pel ciutadà quan fa un ús responsable dels ecoparcs al separar i depositar en ells els residus generats en l'àmbit domèstic.

CATÀLEG DE PLANTES

BIODIVERSITAT ALS COL·LES

Amb tota la informació que ja tindreu i amb un bon grapat d'imaginació, elaborareu un mural amb una ferramenta meravellosa que es diu GLOGSTER.

BIODIVERSITAT VIRTUAL


Benvinguts a Biodiversitat Virtual una plataforma científica i divulgativa basada en el treball cooperatiu i la participació ciutadana. Consisteix en dotze galeries temàtiques de fotografies digitals geolocalitzades i ordenada taxonòmicament. A continuació pots accedir a les diferents galeries.

PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Al País Valencià existeixen 22 parcs naturals, definits com a àrees naturals que, atenent a la representativitat dels seus ecosistemes posseeixen uns valors ecològics, científics, educatius i culturals, la conservació dels quals mereix una atenció preferent i es consideren adequats per a integrar-los en xarxes nacionals o internacionals d'espais protegits.

MICRORESERVES DE FLORA VALENCIANA

Què és una microreserva de flora?

Una microreserva és una zona de menys de 20 hectàrees d'extensió, que és declarada mitjançant Ordre de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana, per tal d'afavorir la conservació de les espècies botàniques rares , endèmiques o amenaçades.
Accés a la WEB

ESPAIS NATURALS VALENCIANS PROTEGITS

RESIDU ON VAS?

La «gestió de residus» inclou l'exercici de les activitats i operacions següents: recollida, transport i tractament de residus, vols saber on van?

JARDÍ BOTÀNIC/UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

FLORA SILVESTRE DEL MEDITERRÁNEO

 

El web inclou més de 4000 taxons presents de la Península Ibèrica i Balears, dels quals més de 2400 es troben a la Comunitat Valenciana. Tambè s'inclouen espècies no presents a la Península Ibèrica (o molt rares)

Serveis en línia



Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@