Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'ajuntament de l'Alcúdia incorpora 9 persones contractades per un any

L'ajuntament de l'Alcúdia incorpora 9 persones contractades per un any

  • Imprimeix

Des d'este mes de desembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 9 noves contractacions, cofinançades per la Unió Europea, dins dels programes EMPUJU 2021, per a menors de 30 anys, i d'ECOVID 2021, per a majors de 30 anys.

En total han sigut 9 noves incorporacions, cinc d'elles, majors de 30 anys, a través del programa ECOVID 2021 Avalem Experiència Plus (Programa d'incentius a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat per entitats locals de la Comunitat Valenciana). Estes cinc persones s'han contractat a jornada completa, per als pròxims 12 mesos, com a auxiliars administratives per a dur a terme tasques de suport als serveis municipals com ara Biblioteca, Registre, atenció al públic, etc. La subvenció concedida per el LABORA a l'Ajuntament de l'Alcúdia per este concepte ascendeix a 89.197.20 euros.

A través del programa EMPUJU 2021 (Programa d'incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana) s'han incorporat 4 joves més, en este cas menors de 30 anys, que han començat també la seua contractació, en diverses funcions, durant el pròxim any: com a Tècnica de Promoció de la Igualtat, Educador ambiental i 2 auxiliars administratives que desenvoluparan la seua tasca a l'ADL i l'Escoleta Municipal. La subvenció per a la contractació temporal a jornada sencera, concedida per el LABORA, d'estes quatre persones ascendeix a 74.037 euros.

Des de la regidoria d'Activitats econòmiques s'ha valorat molt positivament estos dos programes, que no només permetrà l'ajuntament comptar amb professionals per poder dur endavant diverses tasques especialitzades, sinó que també donarà una oportunitat d'acumular experiència laboral i tindre un primer contacte amb el mercat de treball a les 5 persones menors de 30 anys i una segona oportunitat a les majors de 30.

Estes actuacions cofinançades per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu, 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i el programa d'Ajuda REACT-UE com a fons extraordinari per pal·liar els efectes de la pandèmia.

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@