Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEL PLE DE L’ALCÚDIA ADJUDICA EL SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM PER 10 ANYS

EL PLE DE L’ALCÚDIA ADJUDICA EL SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM PER 10 ANYS

  • Imprimeix

Ahir de vesprada es va celebrar la sessió ordinària i telemática del mes de febrero del plenari de l’ajuntament de l’Alcúdia, en el qual es va adjudicar el contracte de recollida de residus i neteja viària, amb els vots a favor del PSPV i l’abstenció del Grup Popular i Compromís.

 En la reunió plenària del mes de febrer de l’Ajuntament de l’Alcúdia ha acordat, entre altres punts de l’ordre del dia, Adjudicar el contracte de “SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS URBANS I NETEJAVIÀRIA MECÀNICA DEL MUNICIPI”, amb una duració de 10 anys, a l'empresa Foment València Medi Ambient, S.L., per ser l'oferta més avantatjosa d'acord amb laproposta presentada, per import anual de 499.174,22 euros, més 49.917,42 euros d'IVA. 

Dins del contracte està contemplat el canvi de tots els contenidors de residus del municipi (excepte el de vidre) per uns adequats per a camions de càrrega lateral, a més d’introduir el 5é contenidor per a residus orgànics. L’empresa, a més ser la millor opció econòmica de les presentades, ofereix una sèrie de millores respecte a les condicions del plec, sense cost econòmic, com ara l’aportació de bufadores elèctriques, l'adscripció de motor ecològic per al vehicle adscrit al servei deneteja viària, la neteja setmanal amb cuba balejadora al mercat ambulant o l’aportació de papereres selectives per als centres educatius del municipi.

A més, han pesat molt també les millores socials que oferia, sobretot el compromís que, almenys el 10% de qualsevol de les incorporacionsque es produïsquen en la plantilla (fixes o temporals) seran persones que estiguen en risc d'exclusió social; i un altre 10% ho seran de persones amb acreditació de situació de violència de gènere.

La resolució del procés de contractació va ser explicada al plenari pel regidor d’Hisenda, Rubén Grau i va eixir endavant amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció dels grups de l’oposició (PP i Compromís per l’Alcúdia).

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@