Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'ALCÚDIA ACULL LES PRIMERES JORNADES DE GÈNERE I CONDUCTES ADDICTIVES

L'ALCÚDIA ACULL LES PRIMERES JORNADES DE GÈNERE I CONDUCTES ADDICTIVES

  • Imprimeix

La iniciativa, que s'emmarca en el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, està organitzada per l’Agència d’Igualtat i Convivència i la UPPCA de la Mancomunitat Ribera Alta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l'Alcúdia.

A dia de hui, ja s'han inscrit més de 200 persones per a assistir els dies 29 i 30 de març a les Jornades de Gènere i Conductes Addictives que es celebraran a L'Alcúdia. Les persones assistents procedeixen dels àmbits de la Educació, Salut Pública, Serveis Socials, Unitats d'Igualtat, Unitats de Conductes addictives i Universitats, entre altres.

A l'acte inaugural està confirmada l'assistència de la Directora General de Salut Pública i Addiccions Ofelia Gimeno Fornera i la Directora General de l’Institut Valenciá dels Dons María Such Palomares de la GVA, el President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, l'Alcalde de l’Alcúdia, i altres autoritats locals.

Per part seua, la regidora de Benestar Social, Àngels Boix, serà l'encarregada de la clausura. “És molt important estudiar les conductes addictives a través d'una perspectiva de gènere -afirma la regidora- però no és gens comú poder escoltar en un mateix espai a ponents tan interessants i que aborden el tema des de les seues respectives especialitats. Estic molt agraïda a l'equip de l’Agència d’Igualtat, perquè han plantejat unes jornades noves i amb un contingut molt enriquidor”

En aquest sentit, cal destacar la solvència dels i les ponents de les Jornades, professionals i investigadors que han desenvolupat els seus treballs en el camp de les conductes addictives amb perspectiva de gènere, com l'antropòloga Patricia Martínez Redondo, la sociòloga Carmen Ruiz Repullo, el catedràtic de psicologia clínica Rafael Ballester Arnal, el sociòleg Fabián Luján Acevedo, el psicòleg especialitzat en addiccions Daniel LLORET Anar-los, l'antropòloga coordinadora del projecte Malva Ana Burgos García o l'advocada especialitzada en violència masclista Sònia Ricondo García.

Al llarg de dos dies la casa de la Cultura de l'Alcúdia serà l'espai que englobe un exercici de reflexió i debat sobre temes de gran interés social al voltant de temàtiques d'actualitat, com “Sexo empantallado”, “Jugando con el sexo”, Gènere, Oci i Drogues, que incideixen en les relacions de (des)igualtat entre els dos sexes.

Les persones que estiguen interessades a inscriure's poden fer-ho a través d'aquest enllaç: https://bit.ly/3pjyprp

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@