Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesReunió de l’Alcalde de l’Alcúdia amb la Directora General de Transport

Reunió de l’Alcalde de l’Alcúdia amb la Directora General de Transport

  • Imprimeix

L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, ha tingut una reunió telemàtica amb Roser Obrer, Directora General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible i José Moltó, Subdirector General de Transport, per parlar de l’Autobús regular d’Alfarp a l’Hospital de la Ribera.

Roser Obrer ha explicat a l’alcalde de l’Alcúdia que la línia regular d’Alfarp a l’Hospital de la Ribera eixirà a licitació en uns mesos, amb una freqüència de 7 anades i tornades diàries; una molt bona notícia que beneficiarà tots els municipis de la línia: Alfarp, Llombai, Catadau, Carlet, Benimodo, l’Alcúdia, Guadassuar i Alzira.

El procés durarà uns mesos i, mentre dure la seua tramitació, l’Ajuntament de l’Alcúdia continuarà mantenint el servei actual, en l’horari d’autobusos Buñol que us adjuntem podeu comprovar com, mentre la resta de pobles tenen 3 serveis al dia, l’Alcúdia en té 8.

El veïnat de l’Alcúdia gaudeix des de 2009 d’un servei adequat i gratuït

La línia regular d’autobusos que passa per l’Alcúdia amb destinació a l’Hospital de la Ribera ha esdevingut amb els anys un servei absolutament deficient, que no respon a les necessitats de la ciutadania, amb només dos viatges d’anada i tornada a l’hospital de matí i un de vesprada.

Ja en 2009, l’ajuntament de l’Alcúdia va reaccionar a esta circumstància, que afecta sobretot la ciutadania de més edat o la que no disposa de vehicle propi, posant a disposició del veïnat un servei que excedia el que són competències municipals, però que es considera necessari per als alcudians i alcudianes.

Així, a hores d’ara el veïnat de l’Alcúdia compta amb 8 viatges d’anada i 8 de tornada de dilluns a divendres, de manera totalment gratuïta. “Per part de l’Ajuntament es buscaran fórmules per a subvencionar els viatges de les persones usuàries de l’Alcúdia en la línia regular en el moment que es resolga la nova licitació - Afirma Andreu Salom- la ciutadania de l’Alcúdia no perdrà en el canvi, i la de la resta de pobles de la línia, passarà a tindre un servei molt millor”.

Ara mateixa encara té més sentit que fa 13 anys, donat el problema d’aparcament que es crea al centre hospitalari de La Ribera cada dia, sobretot a les hores de consultes externes, i pensant també en solucions ecològiques i sostenibles, que aconsellen l’ús dels serveis públics de transport.

 

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@