Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA INCORPORA 3 PERSONES DESOCUPADES D'ALMENYS DE 30 ANYS D'EDAT AL PROGRAMA EXPLUS 2022.

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA INCORPORA 3 PERSONES DESOCUPADES D'ALMENYS DE 30 ANYS D'EDAT AL PROGRAMA EXPLUS 2022.

  • Imprimeix

Des d'este mes de setembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 3 noves contractacions. Actuació susceptible de finançar-se en un 100% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus 2021-2027 o per qualsevol altre fons de la Unió Europea.


L'objectiu específic és millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació de totes les persones demandants d'ocupació i en particular de les persones aturades de llarga duració dels grups desfavorits en el mercat de treball i de les persones inactives.

A través del programa EXPLUS 2022 S'han incorporat 3 persones desocupades que al llarg d'un any realitzaran funcions com auxiliar administratiu a les diferents dependències municipals. La subvenció per a la contractació temporal a jornada sencera, concedida pel LABORA , d'estes tres persones ascendeix a 48.426,29€.

Des de la regidoria d'Activitats econòmiques s'ha valorat molt positivament aquest programa, que només permetrà a l'ajuntament comptar amb professionals per poder dur endavant diverses tasques especialitzades, si no que també donarà una oportunitat de treballar a 3 persones aturades de més de 30 anys.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@