Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEl foc invadirà de nou els carrers de l’Alcúdia

El foc invadirà de nou els carrers de l’Alcúdia

  • Imprimeix

El Trobafoc, la trobada de dimonis organitzada per la colla Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre.

Prop de 100 dimonis participaran en la cinquena edició del Trobafoc que, després de 4 anys sense fer-se a causa de la pandèmia, torna a l’Alcúdia amb un espectacle on es cremaran més de 70 kg de pólvora.

Els Dimonis Enroscats de l’Alcúdia van organitzar per primera vegada aquest acte l’any 2011 amb la finalitat de fer una diada conjunta de colles de dimonis i diables de tot arreu per donar a conéixer i acostar a tothom la cultura tradicional del foc. 

El Trobafoc serà el dissabte 8 d’octubre a les 9 de la nit i recorrerà l’avinguda Antoni Almela, des del Monument de la Música (cantonada amb el carrer Frai Junipero Serra) fins al Monument de la Sénia, on tindrà lloc una encesa general i un gran espectacle piromusical.

En aquesta edició, a més dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, participaran les colles Xekeguay Correfocs (Fontanars dels Alforins, València), Ball de Diables de Vilafranca (Barcelona) i Ball de Dimonis de Vinaròs (Castelló).

Pel que fa a la música, els dimonis estaran acompanyats dels sons de la percussió de la Batucada EYWÄ i de la Colla de tabals i dolçaines La Rosca, qui enguany serà l’encarregada de ficar la banda sonora a l’espectacle piromusical que tancarà la trobada.

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@