Corona de damas

corona-de-damas

Al París fascinant de 1625 dos joves provincians intenten obrir-se un camí. Charles Montargis, intel·ligent i ambiciós, somia amb la glòria poètica i militar. Bernard de Serres, un humil gentilhombre, ha fugit de les seues terres després d’un duel, i només espera passar desapercebut fins que l’enrenou del seu crim hagi passat.

Però corren temps incerts. El jove rei Lluís XIII ha rebut un enigmàtic missatge d’Anglaterra que tanca una tenebrosa amenaça. Els grans nobles s’agiten descontents. I les potències estrangeres afilen les seues urpes. Per si fos poc, el monarca no té hereus i la seua dona espanyola, la reina Anna d’Àustria, manté un romanç prohibit amb el primer ministre anglès.

En aquestes intrigues d’alta volada es veuran embolicats els dos joves amics. Charles es converteix en espia del poderós cardenal de Richelieu, amb l’encàrrec de vigilar una misteriosa dama que sembla conèixer els secrets que amaga el missatge que ha rebut Lluís XIII. Mentrestant, Bernard, seduït per la bella i intrigant duquessa de Chevreuse, s’introdueix en les camarilles de l’alta noblesa, que conspira contra el rei i el seu ministre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *