eBiblio, el nou servei de préstec de llibres electrònics

eBiblio Comunitat Valenciana és un servici de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’Internet.

eBiblio Comunitat Valenciana posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que permet accedir al catàleg i demanar en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (e-readers).

El servici ha sigut promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, i és gestionat per la Conselleria.

Com podeu ser usuaris d’eBiblio?

Pot fer ús d’eBiblio Comunitat Valenciana qualsevol persona que dispose de carnet d’usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

Si no disposeu del carnet d’usuari, podeu dirigir-vos a la biblioteca pública més pròxima que forme part de la dita xarxa i sol·licitar-lo.

Per a poder accedir a eBiblio Comunitat Valenciana, la vostra adreça de correu electrònic haurà de figurar entre les dades que inclogueu en la sol·licitud del carnet de la biblioteca.

La biblioteca pública vos proporcionarà una clau que utilitzareu com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Font: Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *