El héroe de las eras

El héroe de las eras és el tercer volum de la saga «Nascuts de la Boira (Mistborn)». Una obra iniciada amb El imperio final i part imprescindible del Cosmere, l’univers destinat a donar forma a la sèrie més extensa i fascinant mai escrita en l’àmbit de la fantasia èpica.

Durant mil anys res ha canviat: han caigut les cendres, els skaa han sigut esclavitzats i el Lord Legislador ha dominat el món. Kelsier, el «supervivent», l’únic que ha aconseguit fugir dels Pous de Hathsin, al costat de Vin, una pobra xica skaa, s’uneix a la rebel·lió. I per fi l’impossible succeeix: per fi la revolució ha triomfat. Però acabar amb el Lord Legislador és la part senzilla. El vertader desafiament consistirà a sobreviure a les conseqüències de la seua caiguda… sense Kelsier.

Vin i el Rei Elend busquen en els últims amagatalls de recursos del Lord Legislador i, enganyat, el Rei allibera del Pou de l’Ascensió alguna cosa que hauria d’haver quedat ocult per sempre. Un enorme perill aguaita a la humanitat, i la vertadera pregunta és si aconseguiran detindre’l a temps.

En El héroe de las eras es comprén el perquè de la boira i les cendres, les tenebroses accions del Lord Legislador i la naturalesa del Pou de l’Ascensió. Aquesta aventura porta a la trilogia a un clímax dramàtic i sorprenent.

Des de 2006, i en només deu anys, Brandon Sanderson s’ha consolidat com el gran renovador de la fantasia del segle XXI i l’autor del gènere més prolífic del món. Ha aconseguit guanyar-se a huit milions de lectors, ser publicat en trenta països i convertir-se en l’hereu de tot un gènere.