El juego del alma

Nova York, 2011. Una xica de quinze anys apareix crucificada en un suburbi als afores. Miren Triggs, periodista d’investigació del ManhattanPress, rep de manera inesperada un estrany sobre. En el seu interior, la polaroid d’una altra adolescent emmordassada i emmanillada, amb una sola anotació: «GINA PEBBLES, 2002».

Miren Triggs i Jim Schmoer, el seu antic professor de periodisme, seguiran la pista de la xica de la imatge mentre investiguen la crucifixió de Nova York. Així s’endinsaran en una institució religiosa en la qual tot són secrets i en un enigma únic ple de suspens en el qual hauran de desxifrar tres preguntes de resposta impossible: què li va succeir a Gina?, qui envia la polaroid? i, la més important; estan connectades totes dues històries?

Després de vendre més d’1.000.000 d’exemplars de les seues anteriors novel·les, Javier Castillo col·loca sobre la taula les peces d’un thriller inquietant i introdueix al lector en un joc perillós en el qual s’aposta el més preuat; una novel·la que juga amb els daus de la fe i de l’engany, de l’amor i el dolor, amb estranys rituals i un fosc secret que, de descobrir-se, pot canviar-lo tot.