El Mes de les Lletres i la Biblioteca Pública Municipal

Novembre és el Mes de les Lletres. L’experiència que cada any convoca el Bloc de Progrés Jaume I fa possible que durant aquests dies els centres escolars de l’Alcúdia dediquen una atenció especial als llibres i la lectura, amb una extensa programació d’activitats d’animació lectora. Els alumnes dels nostres centres llegiran llibres, els comentaran amb els companys i companyes, podran conversar amb l’autor o autora i, potser, coneixeran com va nàixer la idea d’escriure’ls, d’entendre les reaccions dels protagonistes i de tants altres secrets.

Com a amant del món dels llibres, he de confessar que aquesta és una de les activitats culturals del nostre poble que més m’agrada, perquè la considere fonamental en la formació dels xiquets i de les xiquetes com a futurs lectors.

Com a regidor de Cultura i responsable de la BPM, no podia deixar passar l’ocasió perquè la nostra Biblioteca se’n fera ressò d’una activitat tan important. És per això que el fons bibliogràfic s’ha vist augmentat durant aquest mes amb els llibres que llegiran els nostres alumnes als seus centres, des de l’etapa infantil a secundària. L’Ajuntament ha adquirit exemplars de totes les obres recomanades per aquest XIV Mes de les Lletres. D’aquesta manera, intentem assolir un doble objectiu. Per una banda, acostumar els joves lectors a què pensen en la biblioteca de l’Alcúdia com el lloc on poder agafar el llibre que vulguen llegir en préstec. Per l’altra, posar a disposició dels joves usuaris el llibre que necessiten sense necessitat de comprar-lo.

És a dir, un objectiu cultural i social alhora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *