Els seus amics li deien Pi

Pi, Maria Pilar, és una xiqueta menuda i un poc tímida que acostuma a parlar amb les coses. Li agrada Mario, però està convençuda que no té res a fer amb ell. Hui, el professor li ha demanat que participe en un concurs de dibuix, i no sap què pintar. Però un dia dóna per a molt! No s’imagina que, en acabar-lo, rebrà una sorpresa que ho canviarà tot.

19 Comments

  1. Hola, Thalia! M’alegra que s’ho passeu tan bé amb aquest llibre. Un suggeriment: per què no prepareu algunes preguntes per quan vos visite l’autor?
   Gràcies!

   1. Hola sóc Toni sóc de sext de primària del col·legi batallar,este llibre m’ha agradat molt crec que este llibre que és un llibre molt imaginatiu i és molt divertit jo li’l recomanari a tots els que les agraden els llibres imaginatius

 1. Hola soc Josep de sisé i m’agradat molt el llibre¿pero d’on tas tret la idea de que pi parle amb els objectes i no en algo normal com els animals, etc?
  Espere que em contestes gracies per tot.

 2. Hola! Sóc Andrea, jo tambe soc de 6é de primaria del col·legi Batallar, en la nostra classe estem llegint aquest llibre. És molt divertit i entretingut, m’ha agragat moltissim!!!

 3. Hola sóc de sisé de batallar vuic dir que està molt guai el llibre és molt graciós i divertit el recomane a tota l`Alcúdia de veritat és genial

 4. Hola,sóc Sebastian del colegi Batallar,estic en el curs de 6é i hem llegit aquest llibre, es molt divertit e entretingut, el recomane llegir,pròximament vindrà el autor del llibre i estem preparant unes preguntes per a ell.
  Lo més graciós qué m’ha paregut a mi es qué Maria Pilar parlava amb el el objectes,el recomene llegir.
  Gràcies per la vostra atenció!

 5. Hola sóc del col·legi batallar de sext i gual que Thalia el llibre és molt divertit m’ho he passat molt bé amb ell supose perque Pi es molt divertida m’ha agradat molt. Repetiria.

 6. Hola sóc Maria de sise del col.legi Batallar .Aquest llibre és molt divertit i entrentigut m’encanta la imaginació que té Pi .

 7. Hola! Sóc Emma, de sisé de primària del col·legi Batallar, m’agrada’t molt aquest llibre ha sigut molt divertit i molt interesant. Pi és molt graciosa i molt divertida

 8. Hola sóc de sise de primaria vaig al colegi Batallar per a mi el llibre Els seus amics li deien Pi és el millor que he llegit,és divertit,misterios perque sempre estàs pensant en que vindrà després i també és molt emosionant per a mi és el millor llibre que he llegit.

 9. Hola, sóc Silvia del colegi Batallar de 2n de primaria, he llegit aquest llibre perk la meua germana de 6é m´ha deixat llegir-lo es molt divertit!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *