Fes-te de l’eBiblio

En temps de confinament t’oferim eBiblio, un servei de prèstec de llibres electrònics. Pots accedir a través d’ordinador personal, e-book, tauleta o telèfon mòbil. A continuació et donem més detalls sobre l’ús d’este servei:

Què és eBiblio Comunitat Valenciana
eBiblio Comunitat Valenciana és un servici de prèstec de llibres electrònics i altres continguts digitals a través d’internet. La Biblioteca Pública Municipal de l’Alcúdia està dins la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

Com puc accedir
Pots accedir a través de la web de la BPM l’Alcúdia a Enllaços > eBiblio o directament a la direcció web http://comunitatvalenciana.ebiblio.es/

Qui pot utilitzar eBiblio
Qualsevol persona que dispose d’un carnet de lector expedit per una biblioteca integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Ha de disposar de:

  • El carnet actualitzat (no caducat ni penalitzat).
  • Tindre una contrasenya d’accés que et facilitaran a la biblioteca (és necessari un compte de correu personal, no compartit).

Quins dispositius es pot utilitzar
Bàsicament qualsevol ordinador, quasi tots el mòbils i molts llibres electrònics. Consulta en la web d’eBiblio per a saber més detalls sobre com aconseguir continguts.