Maldito karma

Una divertida novel·la sobre el secret de la felicitat que ja ha fet riure a un milió de lectors a Alemanya. La presentadora de televisió Kim Lange està en el millor moment de la seva carrera quan pateix un accident i mor aixafada pel lavabo d’una estació espacial russa. En el més enllà, Kim s’assabenta que ha acumulat mal karma al llarg de la seva vida: ha enganyat el marit, ha menystingut la filla i ha amargat a tots l’envolten. Aviat descobreix quin és el seu càstig: és en un forat, té dues antenes i sis potes? És una formiga! Kim no té ganes d’anar arrossegant molles de pastís. A més, no pot permetre que el seu marit es consoli amb una altra. Només li queda una sortida: acumular bon karma per ascendir per l’escala de la reencarnació i tornar a ser humana. Però el camí per deixar de ser un insecte i convertir-se en un ésser bípede és dur i està ple de contratemps.

2 Comments

  1. ES UN LLIBRE PER A PENSAR QUE NO SOM EL MELIC DE L’UNIVERS, QUE HI HAN ALTRES CRIATURES AL NOSTRE COSTAT I QUE ES MEREIXEN TOT EL NOSTRE RESPETE, QUE BAIXEM UN POQUET A LA TERRA I APROFITEM EL QUE TENIM DIA A DIA, PERO TOT AIXÒ CONTAT D’UNA MANERA MOLT DIVERTIDA.

    1. Coincidisc plenament amb el teu comentari i anàlisi del llibre. Esfectivament, hi ha lectors que s’han quedat en un primer estrat i no han aprofundit en el que és realment el “moll de l’òs” o missatge de l’autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *