Venjança

Els membres de dues famílies poderoses han estat rivals i socis durant generacions, però ara comparteixen també un episodi esgarrifós. Per què Victor Delahaye volia que Davy Clancy fos testimoni del seu suïcidi? Decidits a trobar-ne la resposta, l’inspector Hackett i el seu amic, el patòleg Quirke, interroguen Mona, la jove i seductora vídua; Jonas i James, els seus enigmàtics fills bessons, i, per descomptat, el seu soci amb debilitat per les dones Jack Clancy, pare de l’únic testimoni del suïcidi. Quan una nova mort, encara més impactant que la primera, torna a colpir ambdós clans, els investigadors s’adonen que en aquest escenari de gelosia, orgull i ambició sense límits s’amaga un secret terrible.

1 Comment

  1. Benjamin Black és el seudònim que fa servir l’escriptor irlandès John Banville des de 2006 quan publica novel·la negra, un subgènere que domina a la perfecció.
    «Un argument absorbent, uns personatges seductors […]. El ritme de Black és impecable, i la història, repleta de sorpreses.» The Times]

    «Prosa superior i misteri subtil asseguren un nou èxit per a Black.» Publisher’s Weekly

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *