Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

LA CASA DE LA CULTURA DE L’ALCÚDIA S’OMPLI PER A CELEBRAR LA GALA DE L’ESPORT

  • Imprimeix

Es van lliurar 32 premis a esportistes i clubs locals. 

Llegeix més...

Lliurament de distincions i mèrits de la Policia Local de l’Alcúdia

  • Imprimeix

La Casa de la Cultura acull la quarta edició de l’acte protocol·lari de lliurament de mèrits i distincions de la Policia Local de l’Alcúdia, al qual van acudir els principals caps de les forces i cossos de seguretat de la comarca.

Llegeix més...

L’ALCÚDIA REHABILITARÀ L’EDIFICI DE LA LUDOTECA MUNICIPAL

  • Imprimeix

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha rebut una ajuda dels fons europeus Next Generation EU per import de 309.706,79 € per a rehabilitar l’edifici que alberga la Ludoteca Municipal i diferents dependències per a les Associacions.

Llegeix més...

L’Alcúdia participa amb el Fons Valencià per la Solidaritat en el segon Encontre Estatal de Governs Locals i Cooperació Internacional

  • Imprimeix
  • Rosa Martínez, membre de la Junta Executiva del Fons i regidora de l’Ajuntament de l’Alcúdia, junt amb la resta de la delegació del Fons participant, ha treballat durant aquest encontre en l’enfortiment de la cooperació internacional al desenvolupament municipalista i descentralitzada

 

Llegeix més...

Reforma del paviment dels carrers Patrici Boronat i General Albert

  • Imprimeix

La Junta de Govern Local de 24 de gener va donar llum verda a l’execució de dos franges de paviment de formigó imprés tocant a l’alineació de les façanes a ambdós costats del carrer, per a garantir la seguretat de les persones usuàries de la via.

Llegeix més...

TU TAMBÉ POTS

  • Imprimeix

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Alcúdia, amb la col·laboració de les regidories d'Esports i Sanitat, llança la campanya "Tu també pots", amb un missatge dirigit específicament a les dones adultes: Mai és tard per a començar a fer exercici.

Llegeix més...

Concurs de Marxes de Processó Vila de l’Alcúdia 2023

  • Imprimeix

S’han presentat 15 composicions. La marxa guanyadora s’estrenarà a la Processó Diocesana que se celebrarà el 4 de març a l’Alcúdia.

El jurat del concurs ja s’ha reunit, i el nom del compositor o compositora de la peça guanyadora es farà públic el dia 24 de febrer.

Llegeix més...

L’Alcúdia: Jornada de convivència de la Seu Diocesana 2023

  • Imprimeix

· Representants dels 41 pobles i ciutats que pertanyen a la Diòcesis de València gaudiren dissabte a l’Alcúdia la seua Jornada de Convivència.

· Es va presentar el Cartell Oficial de la Diocesana 2023, obra de l’artista plàstica alcudiana Lidia Boix, i després una visita guiada al temple parroquial i a la CANSO.

Llegeix més...

EXPOSICIÓ DE LLIBRES A LA BIBLIOTECA

  • Imprimeix

Esta setmana, i durant els pròxims dies, podeu visitar a la biblioteca l'exposició, organitzada per la Regidoria d'Igualtat, amb 40 nous llibres per a diferents edats, on es troben biografies, assajos i fins i tot novel·les que ressalten a la dona i el seu paper en la cultura.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Alcúdia i Bromera presenten el Premi l'Alcúdia de Narrativa Juvenil 2023

  • Imprimeix

El certamen literari està dotat amb 10.000 euros i els originals es poden presentar fins al 5 de març

Llegeix més...

L’Estació de FGV de l’Alcúdia tindrà ascensors

  • Imprimeix

El Cap del Àrea de Projectes i Innovació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, José Pla Tormo, ha visitat l’Alcúdia per informar de les millores en accessibilitat i seguretat previstes i comprovar in situ l’estat de l’estació i els passos a nivell que creuen les vies.

Llegeix més...

L’Ajuntament de l'Alcúdia fa seguiment dels projectes de cooperació del Fons Valencià per la Solidaritat realitzats a l’Equador

  • Imprimeix

La regidora d'Educació, Rosa Martínez, ha format part de la delegació d’edils d’entitats locals sòcies del Fons que ha realitzat la passantia de treball a l’Equador.

 

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@