Biblioteques Inquietes de la Ribera

En un moment en què ens trobem perduts i aïllats cal recordar que la literatura i la conversa literària ens calma i ens ajuda a retrobar-nos tant personalment com comunitàriament.

És per això que un grup nombrós de biblioteques públiques que atenem la població de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, a través d’un projecte cooperatiu de biblioteràpia, oferim textos que contribueixen al benestar individual i col·lectiu.

Es tracta, en una primera fase, de recomanacions de llibres de ficció que ens poden ajudar a il·luminar el camí pel qual transitem mentre ens observem i reflexionem sobre la direcció que hem de prendre.

Aquest document té recomanacions lectores i la seua disponibilitat en les nostres biblioteques públiques i en eBiblio (la plataforma pública de préstec en format electrònic i audiollibres). Conté també els accessos tant als catàlegs en línia com a eBiblio per a facilitat la comprovació actualitzada de la disponibilitat i ubicació dels llibres.

Oferim a la ciutadania aquesta nova eina amb l’esperança que siga amplament emprada i aprofitada per a tindre cura de la salut emocional de la població. Teniu també al vostre abast els espais bibliotecaris, amables, tranquils i oberts, i tota la programació d’activitats de foment lector i intercanvi cultural a través del qual les biblioteques estan, com sempre, al vostre servei.

Font: https://bibliotequesinquietesribera.wordpress.com