El jardín de las brujas

En la família de Clara existeix una llegenda: una maledicció aguaita la vida de tots els seus membres. Quan decideix indagar sobre l’origen desconegut d’aquesta fosca herència, s’embarca en una cerca que li portarà fins al segle XVIII i la història de la seua avantpassada, la IX Duquessa d’Osuna.
Aombrada per la mort de diversos dels seus fills, la duquessa es refugia en el disseny del seu jardí als afores de la capital: El Capritx. A més, encarregarà a Goya sis dels seus quadres més foscos, que exposarà en les seues dependències privades. Clara comença a investigar sobre la relació de la seua avantpassada amb la màgia i el misteri, descobrint que només al seu jardí privat poden amagar-se les claus per a conéixer el seu món i la seua història.
Clara Tahoces ens introdueix en un món fascinant a través d’aquest relat en el qual investiga sobre la història de la seua pròpia família. Un misteri que perviu a través dels segles, ens demostra que només en el lloc on s’uneixen la realitat i la ficció poden eixir a la llum les millors històries.