La Biblioteca

La Biblioteca Pública Municipal de l’Alcúdia és un espai de consulta i d’estudi per als joves i per a tota la gent interessada en els diferents camps de la cultura.

Els serveis fonamentals de la Biblioteca són el de préstec de llibres i el de consulta (Internet, revistes, diaris…). Per al servei de préstec cal tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat. Et podràs endur de la BPM l’Alcúdia fins a 4 llibres durant 15 dies. Tots els documents es poden renovar dues vegades.

La BPM l’Alcúdia disposa de servei gratuït d’Internet. Per fer-ne ús caldrà registrar-se abans de la sessió. Cada sessió té una durada de 30 minuts. Transcorregut aquest temps, si no hi ha cap usuari en espera, podràs demanar una nova sessió de 30 minuts. El temps total per usuari i dia és de 60 minuts.

La Biblioteca organitza visites guiades per a diferents necessitats educatives i formatives de centres docents, entitats, associacions…

En aquest blog trobaràs novetats sobre llibres, activitats i altres recursos de la BPM l’Alcúdia, que aniran publicant-se de manera periòdica. Si vols afegir-hi els teus comentaris, ho podràs fer mitjançant el formulari que trobaràs al peu de les entrades.

Des del blog també podràs accedir al fons bibliogràfic BPM l’Alcúdia, a la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat i a eBiblio, un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’Internet.