Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesLa Guàrdia Civil millora l’atenció a la ciutadania gràcies a les seues noves instal·lacions a l’Alcúdia

La Guàrdia Civil millora l’atenció a la ciutadania gràcies a les seues noves instal·lacions a l’Alcúdia

  • Imprimeix

Els agents de la Guàrdia Civil ja disposen de una nova seu a l’Alcúdia. 

Les obres dutes a terme en les últimes setmanes han permés l’obertura de unes noves instal·lacions que permetran ampliar els treballs que es destinen al contacte directe amb els veïns i veïnes de la localitat, pel que millora el servei amb un horari, a més, ampliat i fixe. Les noves oficines d’atenció al ciutadà de la Guàrdia Civil a l’Alcúdia permetran la posada en marxa de nous serveis.

L’Intendent en Cap de la Policia Local de l’Alcúdia, Alfredo Borràs; i l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom; es van reunir recentment amb el nou Comandant de la Guàrdia Civil de la zona de Sueca (que controla el territori riberenc), Ángel Benavent, per tractar diferents temes de coordinació i entre ells la posada en marxa de les noves dependències de la Guàrdia Civil a l’Alcúdia. Benavent era coneixedor de la problemàtica de la localitat, ja que va treballar anteriorment a Carlet i ràpidament va entendre la necessitat de donar solució al que s’havia convertit en una reivindicació de la ciutadania de l’Alcúdia. D’eixa reunió va eixir el compromís de fixar dies i horaris concrets per atendre als veïns i veïnes de la localitat. Per això era necessari el trasllat de les dependències i la millora de les instal·lacions, el que s’ha dut a cap en les últimes setmanes, sense cap cost econòmic per a les arques municipals. 

Les denúncies poden presentar-se ara al Carrer Rodríguez, número 11, on estava l’antiga biblioteca municipal i junt a la seu de la Policia Local, mentre l’atenció al públic és dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores. Segons l’alcalde, Andreu Salom: “Sempre és bona notícia la posada en marxa de noves instal·lacions que milloren les condicions laborals dels treballadors i treballadores i que, a més, en este cas va associat a una millora dels serveis cap a la ciutadania, ja que l’atenció al públic s’amplia. La Guàrdia Civil és garantia de seguretat a l’Alcúdia i amb esta nova seu queda enfortit el seu servei”. 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@