Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’Alcúdia preparada per acollir el XV Congrés d’Educació Josep Lluis Bausset

L’Alcúdia preparada per acollir el XV Congrés d’Educació Josep Lluis Bausset

  • Imprimeix

Se celebra a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia la quinzena edició del Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset, que es desenvoluparà els dies 28, 29, i 30 de setembre sota el lema «Quinze anys de congressos i més». 

L'activitat aborda diversos temes clau relacionats amb el compromís per l'educació, la coeducació en contextos inclusius, la infància en el segle XXI, les emocions, l'entorn i l'educació per a ser lliures i responsables. 

El programa consisteix en sis sessions que se celebraran durant els tres dies, amb possibilitat d'assistència presencial o en línia. La primera jornada reunirà als experts(Mestre, alumne de Bausset, exalcalde de l’Alcúdia i expresident del comité organitzador del Congrés d’Educació), Santi Vallés (Biògraf de Bausset), Josep Miquel Bausset (fill de Josep Lluis Bausset). Coordina: Paco Martínez Gallego (Professor de la UV, alumne de Bausset), en una taula redona titulada «Josep Lluís Bausset, compromés amb l'educació», que serà coordinada por el profesor Paco Martínez Gallego. A més, Carmen Ruiz Repullo (Sociòloga especialitzada en violència de gènere)  i Coral Elizondo Carmona (Mestra, psicòloga i orientadora)  introduiran les persones assistents al tema de la coeducació en contextos inclusius. 

La segona jornada comptarà amb la destacada presència de Francesco Tonucci (Psicopedagog, escriptor i dibuixant), que tractarà la temàtica de la infància en el segle XXI. Gemma Lluch (catedràtica d’universitat) ens mostrarà les censures en la lectura: de les dictadures als algoritmes.

L'últim dia, dissabte, Rosa Casafont (Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona) debatrà i aprofundirà en el tema de les emocions i l'entorn educatiu, mentre que Federico Mayor Zaragoza (Doctor en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid) oferirà una interessant ponència sobre la importància de l'educació per a ser lliures i responsables.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@