Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'Ajuntament de l'Alcúdia aprova l'execució de passos de vianants accessibles a la zona nord i en la zona centre del municipi.

L'Ajuntament de l'Alcúdia aprova l'execució de passos de vianants accessibles a la zona nord i en la zona centre del municipi.

  • Imprimeix

La Junta de Govern Local aprova en la sessió del passat 3 d'octubre l'execució de passos de vianants accessibles a la zona nord i en la zona centre del municipi per un pressupost d'actuació de quasi 218.000 euros.


D'acord amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de l'Alcúdia resulta necessari continuar efectuant operacions que milloren les condicions d'accessibilitat de la població creant entorns més amables i segurs per als vianants.

En este sentit, s'ha vist convenient actuar en 10 punts situats tant en la zona nord de la població, als carrers Miguel Hernández, Santiago de Les, Antonio Machado, Josep Renau, Carles Salvador, com en la zona centre, als carrers Sant Vicent, Rei En Jaume, Verge dels Dolors i General Albert.

Estos vials, donada la seua posició cèntrica en la població i la seua proximitat a equipaments públics, tenen un important flux de persones i en l'actualitat compten amb voreres deteriorades i passos de vianants que manquen d'unes correctes condicions en matèria d'accessibilitat.

La solució prevista és l'eixamplament de les voreres en els encreuaments de carrers
per poder disposar de passos accessibles amples i segurs, qüestió que no solament millorarà l'accessibilitat sinó també la seguretat viària a l'augmentar la visibilitat en els encreuaments tant per als vianants com per als vehicles.

Una vegada adjudicada la licitació i iniciada l’obra, s’espera que les actuacions es duguen a terme en un plaç de 7 messos.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@