Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'ALCÚDIA LLANÇA EL CONCURS DE MICRO-RELATS PER TERCERA VEGADA

L'ALCÚDIA LLANÇA EL CONCURS DE MICRO-RELATS PER TERCERA VEGADA

  • Imprimeix

El Concurs de Micro-relats, que se celebra per tercer any, torna a formar part de la programació del 25N de l'Ajuntament de l'Alcúdia on les persones que hi participen poden optar a xecs per a bescanviar als comerços locals valorats en 150, 100 i 50 euros per als tres microrelats guanyadors.


El termini de participació finalitza el 10 de novembre i hi podrà participar qualsevol persona física resident a Espanya amb micro-relats originals, inèdits i escrits en valencià de màxim 100 paraules sobre matèries relacionades amb la violència de gènere i les violències masclistes.

S'utilitzarà el sistema de plica. Per a això, i per a la modalitat de presentació on-line, s'enviarà un document amb el text, títol i pseudònim, i un altre on figure el pseudònim, el nom de la persona autora, direcció completa, número de telèfon i el seu DNI, NIE, passaport o document equivalent. Per a la modalitat d'entrega presencial, s'aportarà en un sobre el micro-relat amb títol i pseudònim, i en un sobre a part un full on figure el pseudònim, el nom de l'autor, direcció completa, número de telèfon i el seu DNI, NIE, passaport o document equivalent.

Hi haurà tres premis als micro-relats guanyadors, amb un xec per a bescanviar als comerços de l'Alcúdia per productes o serveis. El valor del xec està valorat en: 150 euros per a primer classificat, 100 euros per al segon, i 50 euros per al tercer.

A més, els tres micro-relats seran llegits en un acte públic en finalitzar la Marxa contra la violència de gènere que se celebrarà al municipi la vesprada del 24 de novembre.


"Des de l'Ajuntament de l'Alcúdia mostrem el nostre compromís amb la lluita per a l'eliminació de la violència contra les dones i impulsem polítiques de sensibilització fomentant la participació de tota la ciutadania establint un compromís mutu i una lluita conjunta. El canvi es pot conseguir si remem en la mateixa direcció". Maria José Retamino, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Alcúdia.

 

ACCÉS A LES BASES: 

https://www.lalcudia.com/ajuntament/portaltransparencia/251023_BASES%20I%20CONVOCATORIA%20PREMIS%20CONCURS%20MICRO-RELATS%202023.pdf

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@