Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'Alcúdia inicia el seu I Pla d'Infància i Adolescència

L'Alcúdia inicia el seu I Pla d'Infància i Adolescència

  • Imprimeix

L'Ajuntament de L'Alcúdia posa en marxa el seu Pla d'Infància i Adolescència que es planificarà i implementarà en els anys 2023 – 2027. El propòsit del qual és donar a conéixer els drets de la infància, així com garantir la protecció i compliment d'estos drets reconeguts mundialment.

 

Este projecte finançat per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge i pel Sistema Públic Valencià de Serveis Socials és un pas essencial per al desenvolupament de la localitat, ja que impulsarà la participació ciutadana i fomentarà l'empoderament dels xiquets, xiquetes i adolescents.

El projecte involucrarà a tota la ciutadania, incloent-hi el personal tècnic de l'Ajuntament, l'Associació de Mares i Pares de l'Alumnat (AMPA), el personal docent i directiu dels centres escolars, xiquets i xiquetes d'educació primària, així com als adolescents d'educació secundària, batxillerat i cicles formatius. Tots ells es veuran involucrats tant en el Pla Estratègic com en el Pla d'Acció.

El Pla Estratègic comprendrà un document de diagnòstic que es dissenyarà amb una visió transformadora, amb l'objectiu de comprendre la situació actual de L'Alcúdia. Els fonaments seran les aportacions i reflexions de la ciutadania. D'altra banda, el Pla d'Acció contindrà activitats de formació, informació, sensibilització i promoció dels drets i la participació de la infància i adolescència.

Este és l’inici d’una nova etapa per a L'Alcúdia, que espera que el Pla establisca les bases per a un futur compromés amb els drets de la infància i l'adolescència en la localitat.



 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@