Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEl fotògraf de l'Alcúdia Álvaro Ruíz Nogués, guanyador del Premi Nacional Quijote 2023

El fotògraf de l'Alcúdia Álvaro Ruíz Nogués, guanyador del Premi Nacional Quijote 2023

  • Imprimeix

Álvaro Ruíz Nogués, nominat en dues categories en el Premi Nacional Quijote 2023 i guanyador en la categoria de Retrat.


Aquest passat cap de setmana es va celebrar el lliurament de premis al Camp de Criptana (Ciutat Reial) on Álvaro Ruíz Nogués estava nominat en dues categories amb diferents obres: dues obres Newborn i una obra Retrat, en la qual finalment va obtenir el prestigiós guardó.

Els participants en els Premis Quijote concursen en sis especialitats fotogràfiques, a les quals recentment es va afegir el premi en la categoria de vídeo industrial i social. El guardó obtingut per cadascun dels premiats consisteix en una obra de l'escultor Manuel Morante sobre disseny de JLC, que reprodueix la silueta de Cervantes.

Les fotos presentades al certamen van ser diferenciades per especialitats -Noces, Retrat, Infantil, Paisatge i Lliure Creació- i després seleccionades fins a reduir el seu número a tres nominades, i d'entre elles es va triar el guanyador del Premi Quijote per categoria.

És significatiu que és el tercer any consecutiu en el qual aconsegueix el Premi Quijote amb diferents categories. Cal destacar els diferents premis obtinguts en els últims anys que van des dels Premis Goya de Fotografia, Llums de Granada i Quijotes a Espanya, Cambres de Plata i Bronze com a Fotògraf Europeu de l'Any i medalla de Bronze en la Copa Mundial de Fotografia el passat 2022.

Álvaro Ruíz Nogués continua la trajectòria familiar en la fotografia amb el seu estudi a l'Alcúdia on està especialitzat en fotografies de nounats, embarassades i retrat infantil principalment. La seua veritable passió és la fotografia en 3D, categoria en la qual també ha aconseguit nombrosos premis i reconeixements.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@