Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesRENOVACIÓ I CONDICIONAMENT DEL PARC CIUTAT JARDÍ DE L'ALCÚDIA

RENOVACIÓ I CONDICIONAMENT DEL PARC CIUTAT JARDÍ DE L'ALCÚDIA

  • Imprimeix


L'Ajuntament de l'Alcúdia, a traves de la regidoria d'urbanisme, ha condicionat i renovat el parc Ciutat Jardí per a crear un espai més segur i atractiu per a les persones usuàries.

 

El parc Ciutat Jardi de l'Alcúdia ha experimentat durant les últimes setmanes unes obres que han consistit en la preparació i condicionament del terreny de joc, per a la formació de paviment i instal·lació de gespa artificial. Les actuacions han consistit en l'eliminació de porteries existents, així com la bordura que es trobava enfront d'elles. Al mateix temps, s'ha preparat i condicionat el terreny de joc, per a la formació de paviment base, mitjançant l'aportació de llast artificial en tongades de 10 cm d'espessor, les qualshan sigut anivellades, compactades i perfilades.

 

Posteriorment, s'ha col·locat gespa artificial esportiva, d'aproximadament 40 mm, com també s'ha aportat llast d'arena i càrrega cautxú SBR, que actua com amortidor. Per delimitar l'àrea de jocs, s'han traçat unes línies i s'ha senyalitzat el marcatge amb color blanc.

 

L'objectiu d'aquesta actuació ha sigut poder eliminar els clots que hi havien produïts pel desgast en la sorra pròpia de l'ús, i s'ha creat un paviment amortidor que dona a l'àrea un aspecte més atractiu i segur per a totes les persones usuàries. A més a més, s'han instal·lat unes noves porteries de dimensions 2,50 x 2,00 metres, i unes baranes que limiten les àrees frontals de la pista. També s'ha instal·lat una barana de colors perimetral en el parc, al carrer Pintor Josep Renau, similar a l'existent.

 

En definitiva, les labors realitzades han comprés tant la millora de la pavimentació i com la renovació de la zona de jocs que ha inclòs la instal·lació de noves porteries. A més, s'ha millorat la seguretat i l'estètica amb la col·locació de sòl continu de cautxú.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@