Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'ALCÚDIA CELEBRA LA 13A EDICIÓ DE LA FESTA DEL LLIBRE

L'ALCÚDIA CELEBRA LA 13A EDICIÓ DE LA FESTA DEL LLIBRE

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha celebrat la 13a Edició de la Festa del Llibre amb un gran èxit de participació.

L’Alcúdia va celebrar la Festa del Llibre, un important esdeveniment cultural que es va dur a terme el passat dissabte, al Parc del Patinatge, de les 11:00 fins a les 14.00 hores i de 17:00 a les 20:00 hores.

 

La jornada es va iniciar amb una cercavila de la Colla la Rosca i l’Escola de Tabal i Dolçaina pels carrers del poble. A més de les llibreries locals Arlequí, l’Esplai i Gimeval, la Festa va comptar amb la participació de les AMPA de tots els col·legis de l'Alcúdia (Batallar, Heretats, Les Comes i Sant Andreu), de l’IES Els Évols i del Centre Professional de Música, les quals van estar durant el matí realitzant tallers de manualitats per al públic més menut. Per altra banda, aprofitant l’ocasió, es va presentar el I Concurs de relats breus de por “NIT D’ÀNIMES”, on es premiaran les narracions curtes que fan mirar baix del llit. Aquest concurs es organitzat pel Bloc Jaume I de l’Alcúdia amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia.

Durant la jornada també es va dur a terme l’actuació de circ “SABATES EN L’AIRE”, de la companyia XA Teatre, on menuts i majors van poder gaudir d’una estona molt entretinguda.

Com cada any, va haver una gran afluència de gent, ja que es tracta d’una celebració al voltant de la literatura i de les lletres pensada per a tots els públics.

Donar sang té premi: un val de 15€ per a la Festa del Llibre.

Coincidint amb aquest esdeveniment, l’Associació de Lluita Contra el Càncer de l’Alcúdia va organitzar la XV Festa de Donació de Sang, que va tindre lloc al Centre Enric Valor, on  l'Ajuntament de l'Alcúdia va obsequiar a totes les persones donants amb un val de 15 € per a canviar per llibres a la Festa del Llibre.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@