Web municipal del poble de l'Alcúdia

Portada

Alcaldia
Presideix la Corporació i ostenta la màxima representació del municipi. Li correspon la superior direcció i coordinació del Govern i de l'administració municipal.

La seua elecció es realitza en el Ple per majoria absoluta dels vots de les regidores i els regidors, en la sessió constitutiva de la Corporació. Si cap d'ells obté la majoria absoluta, es proclama alcalde o alcaldessa a qui encapçala la llista que haja obtingut nombre més gran de vots en el municipi. En cas d'empat es resol per sorteig.

Entre les seues atribucions figura la d'establir les directrius generals de l'acció de govern municipal i assegurar la seua continuïtat; així com l'organització i estructura de l'administració municipal executiva sense perjuí de les competències atribuïdes al Ple en matèria d'organització municipal.

En l'exercici de les seues competències, l'alcaldia podrà aprovar bans i decrets, així com dictar Instruccions per a dirigir l'actuació dels òrgans municipals en l'exercici ordinari de les seues competències. 

ANDREU SALOM PORTA
Alcalde


Alcalde i responsable de les àrees d'Alcaldia, Seguretat ciutadana, Protecció Civil, Mobilitat, Comunicació i Protocol.

Pintor Vergara, 28

46250 l'Alcúdia (València)

Telèfon: 96 254 02 66

Correu:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dedicació: 100%


Retribucions: 2015, 2016, 2017

Assignacions: 2015, 2016/1,2016/2, 2017 

En el teu idioma
Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@