Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICulturaMúsicaCONCERTO A TEMPO D'UMORE

CONCERTO A TEMPO D'UMORE

Hem vist truncada la nostra temporada de teatre, el passat dia 27, hauríem tingut un espectacle força interessant. TIRANT, una producció valenciana, amb 8 actors i actrius dalt de l'escenari, amb una adaptació del text de Paula Llorenç força aplaudit i guardonat, tot un clàssic actualitzat. Hauria estat una gran nit.

No sabem quan podrem tornar a gaudir del teatre a la Casa, però per alegrar-vos, vos hem preparat una actuació molt recordada, que vàrem tindre a l'Alcúdia el dia 11 de maig de 2018, amb bona música, amb molt d'humor, de qualitat. Vos adjuntem el CONCERTO A TEMPO D'UMORE, dels amics de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.

I....... obrim el teló, llums.... i a gaudir-ho.

 

 

 

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@