Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICulturaAltres4 CONCURSOS "A CASA CREA"

4 CONCURSOS "A CASA CREA"


És temps de quedar-se a casa i gaudir de les xicotetes coses que massa sovint ens passen desapercebudes per la pressa amb què estem acostumats a viure. Detinguem-nos a mirar, a pensar, a llegir… i a crear. Per això us animem a participar en aquest concurs de creacions per al confinament. Aquest concurs està obert a qualsevol ciutadà/na de l’Alcúdia. En les quatre modalitats proposades, el tema serà lliure, encara que es valoraran aquelles temàtiques que conviden a la reflexió sobre l'actual situació de reclusió en les cases.

El termini inicial per a presentar treballs, serà el dia 30 d'abril, fins les 12 hores.

El lliurament dels premis es realitzarà en acabar l'actual estat d'alarma.

L'Ajuntament de l'Alcúdia es reserva l'opció de publicar els treballs presentats.

 2.- Les modalitats proposades son:

A.- Concurs de microrelats.

Els treballs seran originals, en valencià o castellà. Els treballs hauran de ser inèdits, escrits en valencià o en castellà. Els textos hauran de tindre una extensió màxima de 4 fulls escrits en word, en lletra arial a 12 punts i interliniat 1’5.

Els treballs s'enviaran, via email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , de la Casa de la Cultura de l'Alcúdia. En l'assumpte es posarà "CONCURS DE MICRORELATS"  i en el cos del text de l'email s'indicarà el nom de l’autor/a.

El jurat del concurs el formaran personal de la Biblioteca Pública Municipal i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de l'Alcúdia, i serà presidit per la regidora Oreto Trescolí. Actuarà com a secretari el gestor cultural, Ximo Puig.

El treball guanyador obtindrà un premi econòmic de 100 € en forma de val per a comprar llibres en qualsevol llibreria del poble. A més hi haurà dos accèssits, també en forma de vals, valorats en 50€ cadascun.

 B.- Concurs de dibuix.

Els treballs seran originals en tècnica lliure. Es podran presentar escanejats o fotografiats, en format PDF o JPG.

Els treballs s'enviaran, via email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , de la Casa de la Cultura de l'Alcúdia. En l'assumpte es posarà "CONCURS DE DIBUIX"  i en el cos del text de l'email s'indicarà el nom de l’autor/a.

El jurat del concurs el formaran personal de la l’àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Alcúdia i de l’Escola d’Arts Plàstiques, i serà presidit per la regidora Oreto Trescolí. Actuarà com a secretari el gestor cultural, Ximo Puig.

El treball guanyador obtindrà un premi econòmic de 100 € en forma de val per a comprar llibres en qualsevol llibreria del poble. A més hi haurà dos accèssits, també en forma de vals, valorats en 50€ cadascun.

C.- Concurs de fotografia “Mirem les xicotetes coses”.

Aquest concurs vol recollir i premiar les millors imatges que defineixen i resumeixen tots aquells moments senzills esdevinguts en aquests dies en què #ensquedemacasa. Es tracta d'exposar i donar a conèixer els instants més significatius de quedar-se a casa. 

El treball guanyador obtindrà un premi econòmic de 100 € en forma de val per a comprar llibres en qualsevol llibreria del poble. A més hi haurà dos accèssits, també en forma de vals, valorats en 50€ cadascun.

Els treballs seran originals i inèdits i es podran presentar en color o en blanc i negre, en format jpg. No s’acceptaran les imatges que siguen producte de fotomuntatges o manipulacions tals com afegir, suprimir o desplaçar elements visuals de la imatge que no corresponguen a una captura directa en un espai i en un temps simultanis.

Els treballs s'enviaran, via email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , de la Casa de la Cultura de l'Alcúdia. En l'assumpte es posarà "CONCURS DE FOTOGRAFIA"  i en el cos del text de l'email s'indicarà el nom de l’autor/a.

El jurat del concurs el formaran personal de l’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Alcúdia, i serà presidit per la regidora Oreto Trescolí, i actuarà com a secretari el gestor cultural, Ximo Puig.

D.- Concurs de música.

Aquest concurs vol reconèixer i premiar l’esforç que estan fent tots els músics i músiques des de casa, eixint a tocar als balcons ,etc, en aquests dies de #ensquedemacasa.

El concurs tindrà dos modalitats:

Modalitat A: Fins a 13 anys complits. Modalitat B: De 14 a 18 anys complits.

El concurs consistirà en la gravació d’un vídeo interpretant una peça musical de lliure elecció. La durada serà de 5 minuts per a la modalitat A i de 8 minuts per a la modalitat B com a màxim. Hauran de ser gravats amb un telèfon mòbil i enviar-los per Whatsapp al número 672450246, indicant el nom del aspirant i l’edat.

La millor interpretació de cada modalitat, serà premiada amb 100€ en forma de val per a comprar en qualsevol llibreria del poble. A més, hi haurà dos premis accèssits també en forma de val, valorats en 50€ cadascun.

El jurat el formaran: el Regidor d’Activitats Musicals Jaume Prats, el director de la Banda Simfònica Filharmònica Alcudiana Sergi Pastor i el Director del Centre Professional de Música de l’Alcúdia Rafa Doménech.

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@