Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICulturaArts plàstiquesSOBRE L'ESPAI I L'INSTANT

SOBRE L'ESPAI I L'INSTANT

SOBRE L’ESPAI I L’INSTANT 

El dia seria el 24 d’abril, l’hora, les 8 de la vesprada i el lloc, la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura. Sobre l’Espai i l’Instant és una exposició col·lectiva de quatre fotògrafs i quatre escriptors: Francesc Vera, Xavier Mollà, Pep Aparici i Natxo Francés els fotògrafs; Clàudia Serra, Paco Company, Rafa Gomar i Maria Josep Escrivà, els escriptors. Aquests artistes formen part del col·lectiu FEG (FotoEspaiGandia).

Aquest projecte enllaça amb l’exposició que vàrem tindre a principis de 2017, sota el títol de 10 al nostre/vostre gust, en la que participaren els quatre fotògrafs, a més de Paco Martí, i com en aquella ocasió, anirà acompanyat d’una publicació, inclosa en la col·lecció EFÍMER.

Mentre arriba el dia en que la podrem gaudir en viu i en directe, a la Casa de la Cultura, els presentem un xicotet tast de la mateixa, per a recordar que continuem estant, que més d’hora que tard, tornarem a reprendre l’activitat.

Les circumstàncies actuals ens han obligat a tancar la Casa de la Cultura, però no deixem de treballar per garantir la continuïtat de la programació, només pugem obrir.

DES DE CASA, FEM I GAUDIM DE LA CULTURA

  

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@