Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICulturaAltresVISITA ALS MUSEUS

VISITA ALS MUSEUS

VISITA ( VIRTUAL) ALS MUSEUS.

 

Un dels avantatges que les noves tecnologies ens proporcionen és la possibilitat de fer visites virtuals. I aprofitant-nos d’aquestes tecnologies, volen proposar-vos la possibilitar de visitar alguns dels més importants museus d’arreu del món.

 

Us proposem una passejada per les sales de quatre museus, de quatre països diferents, quatre referents de primer nivell, en quatre ciutats força interessants per a visitar.

 

https://www.uffizi.it/mostre-virtuali

En primer lloc la galeria dels Ufizzi, a la italiana ciutat de Florència.

 

https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne

El Louvre de París, tant impressionant com la ciutat de les llums.

 

https://www.britishmuseum.org/collection

            Un passeig per la majestuosa Londres, i el seu museu Britànic.

 

            https://www.museodelprado.es/en/the-collection/art-works

            I finalitzem aquest recorregut al Prado de Madrid.

 

            I un extra, especialment si tenim menuts per casa, L’I.V.A.M. AMB PIJAMA, unes propostes educatives i familiars per al temps de confinament. Visitem l’IVAM, a València, amb els menuts.

            https://www.ivam.es/es/actividades/livam-en-pijama/

 

De ben segur que quan entrem a fer aquestes visites ens ocuparà un espai de temps important, i podrem sentir el plaer de perdre’ns front a tot un món de colors, d’imatges, de cossos, de paisatges, en definitiva de sensacions.........Gaudim-ho.

 

 

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@