Web municipal del poble de l'Alcúdia

QUE PODEM FER A PARTIR DEL 2 DE MAIG?



A partir del 2 de maig, queda permesa la pràctica no professional de qualsevol esport individual que no requerisca contacte amb tercers, així com els passejos.

Estes activitats es podran realitzar una vegada al dia i durant les franges horàries següents:

a) La pràctica d'esport individual i els passejos només podran dur-se a terme entre les 6.00 hores i les 10.00 hores i entre les 20.00 hores i les 23.00 hores.

b) Aquelles persones que requerisquen eixir acompanyades per motius de necessitat i les persones majors de 70 anys podran practicar esport individual i passejar entre les 10.00 hores i les 12.00 hores i entre les 19.00 hores i les 20.00 hores. Les persones majors de 70 anys podran eixir acompanyades d'una persona convivent d'entre 14 i 70 anys

Llocs permesos.

Els passejos es realitzaran amb una distància no superior a un quilòmetre respecte al domicili. Esta limitació no serà aplicable a la pràctica no professional de qualsevol esport individual, estant esta permesa dins del municipi on es resideix.

1. Es podrà circular per qualsevol via o espai d'ús públic, inclosos els espais naturals i zones verdes autoritzades, sempre que es respecten els límits establits (dins del municipi on es resideix).
2. No estarà permés l'accés a instal·lacions esportives tancades per a la pràctica de les activitats previstes en aquesta ordre.
3. No es podrà fer ús de vehicle motoritzat o del transport públic per a desplaçar-se a vies o espais d'ús públic amb la finalitat de practicar l'activitat física prevista en aquesta ordre.

Accés al document oficial publicat al BOE a data d'1 de maig de 2020

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@