Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesLa nova regidora, Maria Dolores Ballestero López, pren possessió en un ple telemàtic

La nova regidora, Maria Dolores Ballestero López, pren possessió en un ple telemàtic

  • Imprimeix

Maria Dolores Ballestero López ha pres possessió del seu càrrec a la sala de plens del consistori alcudià, amb la presència de l’alcalde i la secretària de l’Ajuntament, i la resta de companys i companyes de la corporació municipal li ha donat la benvinguda des de la pantalla instal·lada a la sala.

Degut a l’augment en el nombre de casos positius per COVID-19, tant al municipi de l’Alcúdia com als municipis del voltant, s’ha considerat necessària la celebració per mitjans electrònics del Ple ordinari de setembre, celebrat dimarts dia 29.

No era el primer, ni segurament tampoc serà l’últim plenari que se celebrarà via telemàtica, però este ha tingut una peculiaritat: El primer punt de l’ordre del dia era la presa de possessió de la nova regidora del Grup Socialista, Maria Dolores Ballestero López, que ha sigut l’única persona des que es té memòria que ha promés el seu càrrec amb companys i públic seguint-la online.

La senyora Ballestero ve a cobrir la plaça que deixa lliure la renúncia per motius laborals de la regidora de l’equip de govern Oreto Trescolí, que a més ha produït una sèrie de canvis en les àrees d’activitat municipal, de manera que al propi plenari s’ha donat compte del Decret en què s’atorguen delegacions especials d’alcaldia al regidors, així com del nomenament de Tinents d’alcalde i membres de la Junta de Govern Local.

La nova distribució de les delegacions és la següent:

 

RUBÉN GRAU NAVARRO

Hisenda, Règim interior, Ocupació, Activitats econòmiques, Indústria, Comerç,Govern Obert, Fira Gastronòmica, Seguretat ciutadana i Protecció Civil.

 

ÀNGELS BOIX COMBRES

Benestar Social, Sanitat, Banc d’aliments, Creu Roja, Dret a l’Habitatge i Atenció a la Diversitat.

 

BERTOMEU BOHIGUES BISBAL

Obres, Serveis Públics, Manteniment d’edificis públics i Cementeri.

 

ISABEL MADRAMANY SANCHIS

Esports, Medi Ambient i Benestar animal.

AURELI AMAT FAYOS

Agricultura, Parcs i Jardins.

 

ROSA MARTÍNEZ MURILLO

Educació, Cooperació, Solidaritat, Pedanies, Infància, Biblioteca municipal, Agermanaments i Memòria Democràtica.

 

AMPARO MARTÍN BOIX

Gent Gran, Festes, Tradicions i Turisme.

 

JAUME PRATS LACUESTA

Cultura, Activitats Musicals, Casa de la Música.


MARÍA JOSÉ RETAMINO CASTEL

Igualtat, Joventut, Àgora Jove.

 

El Sr. Alcalde, ANDREU SALOM PORTA, ostentarà les competències sobre: Urbanisme, Mobilitat, Comunicació, Protocol, Mercat, Neteja viària i Gestió de Residus.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@