Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesComunicat de l’alcalde de l’Alcúdia sobre les dades de la COVID

Comunicat de l’alcalde de l’Alcúdia sobre les dades de la COVID

  • Imprimeix

Com cada setmana, l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, fa un comunicat per a fer partícip a tota la ciutadania de les dades que es fan públiques a la reunió setmanal entre Salut Pública de l’àrea de La Ribera i alcaldes i regidors

 

L’Alcúdia té a data d’ahir 43 casos acumulats en els últims 14 dies, el que suposa que n’han abaixat 15 des de la setmana passada i la prevalença ha passat a ser de 353/100.000.

Es confirma per tant  la tendència a la baixa, i aixó està bé, però encara estem per damunt de la mitjana de Salud Pública de la Ribera, que és de 263/100.000.

De les persones amb PCR positiu en l’Alcúdia, destaca una majoria de dones, amb un 64% (26),  front a un 36% d’homes (17). Per edats, hi ha més casos en les persones de 50 a 70 anys (14) seguides per les dècades de 30 a 50 anys (11). Majors de 70 n'hi han 5 casos, els mateixos que en menors de 10, i d'11 a 29 anys s'han donat 8 casos.

És molt important recordar a tota la població que un mes després del pont del 9 d'octubre la incidència en l'Alcúdia es va multiplicar per 7, passant de 14 casos el dia 8 d’octubre a 97 el 4 de novembre.

Com alcalde de l’Alcúdia us demane a tots i a totes que actueu amb responsabilitat en el pròxim pont de ka Constitució i la Puríssima, sobretot al veïnat de Montortal, que en estes dades sempre ha celebrat les seues festes i que enguany no ho podrà fer.

Per favor respecteu les normes per aconseguir que a Nadal les xifres de contagis continuen abaixant: Manteniu les distàncies, respecteu l'horari del toc de queda, eviteu ajuntar-vos per a celebrar-ho amb la família no convivent, no s'ajunteu en grups de més de 6 persones ni al bar, ni a casa ni a les casetes de l'horta, recordeu que este pont no es pot eixir de la Comunitat, i que s'ha de dur la mascareta posada sempre que no s'estiga menjant o bevent.

Andreu Salom

Alcalde de l’Alcúdia

 

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@