Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’Alcúdia suma 7 casos més d’incidència acumulada en 14 dies

L’Alcúdia suma 7 casos més d’incidència acumulada en 14 dies

  • Imprimeix

Segons Les dades fetes hui publiques pel departament de salut Pública de la Ribera, l’alcúdia té una incidència acumulada als darrers 14 dies de 55 casos, el qual suposa una prevalença de 451 per 100.000 habitants.

Com ja s’esperava, el pont de Sant Andreu, patró de l’Alcúdia, ha passat factura. La setmana passada ja es va apreciar una pujada de cinc casos respecta al 3 de desembre i esta setmana se n’han sumat 7 mes. No ha sigut una pujada espectacular, com si va ser la produïda pel pont del 9 d’octubre, però tot i això, s’ha notat la relaxació en el compliment de les normes.

En este moment, la prevalença està en una xifra del 451/100000, molt alta. “Vull cridar l’atenció de la ciutadania alcudiana – afirma Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia- perquè no podem prendre les xifres com a “normals” i relaxar-nos. Segons l’OMS, només ens podrem relaxar quan la prevalença abaixe al 25/100000, així que hi ha encara molt de camí per davant. Us demane a tots i a totes molta precaució”.

Salom, que hui ha assistit a la reunió des del seu despatx a la Diputació de València, ha afegit un altre consell per als seus conciutadans, “Feu un Nadal estrictament familiar i complint totes les normes, que l’objectiu siga demostrar la vostra estima per els éssers propers tenint cura de la seua salut, envieu abraçades virtuals i teniu paciència, en guanyar esta batalla, ja podrem fer més coses”.

A l’Alcúdia continua fent-se palés que la incidència màxima de la COVID no es dona entre els joves ni entre les persones majors, sinó entre la gent adulta. Dels 55 casos comptabilitzats en els darrers 14 dies, només 2 són menors de 14 anys; 13 tenen entre 15 i 35 anys, el que suposa un 24%. Els majors de 65 són un total de 9 persones (16%) i, finalment la gent de 35 a 65 anys suposa un 56% de la població infectada.

 

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@