Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesSorteig de les caixes de Nadal del Mercat Municipal

Sorteig de les caixes de Nadal del Mercat Municipal

  • Imprimeix

El Mercat Municipal ha fet l’entrega, este 18 de desembre, de les seues caixes de Nadal. La rifa es celebra cada any  per fomentar el comerç local i els seus productes, així com també la fidelització dels consumidors que trien els aliments de proximitat i de màxima qualitat.

 

Este any, el mecanisme s’ha fet de diferent manera degut al COVID. El sorteig va tindre el seu inici el passat mes de novembre on tots els participants devien emplenar les paperetes a casa i, després dipositar-les a l’urna col·locada al mercat. Per poder dur a terme l’entrega dels premis s’han pres totes les mesures sanitàries per garantir la seguretat de tots els assistents.

Les caixes amb embotits i aliments dolços i salats propis d’estes festes, a més de botelles de vi, cava i licors, han sigut lliurades a Maria Baeza, Oscar Doménech i Maria Bou per l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, i la regidora de Mercat, Maria Dolores Ballestero que participava per primera vegada en este acte, ja que es va estrenar en el càrrec en plena pandèmia. “Ha sigut un plaer organitzar este concurs- afirmava la regidora, que té pensades més iniciatives per a dinamitzar el mercat Municipal- cal recolzar els venedors i premiar la fidelitat de la clientela alcudiana, perquè el mercat de proximitat sempre ens dóna el millor producte”.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@