Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA CONTRACTA 7 PERSONES MITJANÇANT SUBVENCIONS

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA CONTRACTA 7 PERSONES MITJANÇANT SUBVENCIONS

  • Imprimeix

  • Cinc dels contractes són per a majors de 30 anys durant 6 mesos i 2 per a menors d’eixa edat durant un any.

Totes les contractacions compten amb ajudes del LABORA

Programa ECOVID 2020

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l'Ajuntament de l'Alcúdia una ajuda de 50.400 € destinada a la contractació de cinc persones majors de 30 anys, mitjançant el programa ECOVID 2020, amb la finalitat de realitzar serveis d'interés general. Aquestes contractacions tenen una duració de 6 mesos i els serveis que realitzen estan encaminats a la millora en l'atenció als usuaris dels serveis municipals. Les cinc persones contractades estan adscrites als departaments d’Administració General, Serveis Socials i Esports, amb tasques d'informació, atenció als usuaris i controls d’aforament i seguretat en tots els esdeveniments esportius de l'Alcúdia.

Programa EMPUJU

Dues joves s'han incorporat a l'Ajuntament de l'Alcúdia gràcies als programes EMPUJU, unes subvencions destinades a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. La quantitat invertida pel LABORA en el municipi ha sigut 38.371 euros, als quals s'afegeixen els 15.563 que aporta l'Ajuntament.

Així, s'han formalitzat, a través del programa EMPUJU, 2 contractes d'un any de duració per a joves seleccionats per l'Espai LABORA per als departaments de Comunicació i d’Administració General.

Esta contractació d'un any afavoreix el desenvolupament de les joves dintre de les tasques assignades (relacionades amb la seua titulació), ajudant que, durant els 12 mesos que dura la subvenció, siguen capaços de recollir la major quantitat de coneixements de la feina que desenvoluparan en el futur.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@