Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’ALCÚDIA TÉ A DATA DE HUI 117 CASOS ACTIUS DE COVID

L’ALCÚDIA TÉ A DATA DE HUI 117 CASOS ACTIUS DE COVID

  • Imprimeix

La incidència ha pujat al 960/100.000 habitants i arriba a un nou i trist rècord des que es declarà la pandèmia,  segons les dades de RedMIVA, (Xarxa de Vigilància Microbiològica de la Comunitat Valenciana), donades a conéixer hui.

 

L’alcalde de l’Alcúdia, en nom de tot el poble, vol fer públic l’agraïment als tècnics de Salut Pública i Epidemiologia de l’àrea de Salut de la Ribera per la seua professionalitat i per l’esforç que estan fent, des del mes de setembre, en informar setmanalment tots els ajuntament de l’àrea sobre les dades de La Covid als pobles de la seua demarcació; a més de respondre a tots els dubtes de regidors i regidores que es plantegen en una situació de pandèmia sobtada com la que vivim. Moltes gràcies!

Un agraïment que vol fer extensiu a tot el personal sanitari de l’àrea, i molt especialment també a la plantilla del Centre de Salut de l’Alcúdia. Sabem que esta tercera onada plou sobre banyat i que hi ha un cansament físic i psicològic del personal sanitari. Us Ànim, sou essencials i insubstituïbles!

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha estat, està i estarà al vostre costat per a facilitar-vos la tasca en tot allò que estiga a la seua mà.


LA PREVISIÓ ÉS QUE ENCARA PUGEN MÉS LES XIFRES, a causa de les reunions socials de Cap d'Any i Reis.

Es prega a la ciutadania que respecte les normes i que es quede a casa quan no siga necessari eixir.

Ens quedem a casa!

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@