Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’Alcúdia rep 10.000 euros de Diputació per a realitzar les vídeo actes del plenaris municipals

L’Alcúdia rep 10.000 euros de Diputació per a realitzar les vídeo actes del plenaris municipals

  • Imprimeix

El projecte “L’Ajuntament de l’Alcúdia, obert i prop de tu”, ha rebut 10.000 euros de l’àrea de Transparència de la Diputació de València, en la convocatòria de subvencions destinades als municipis i entitats locals menors de la província pel foment de la participació ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública.

 

El Projecte aprovat contempla l’enregistrament de vídeo acta i signatura digital multimèdia per tal de millorar la difusió i transparència de l’Ajuntament de l’Alcúdia, incorporant i actualitzant sistemàticament nous continguts. Al projecte s’integra desenvolupament web, producció, realització, enregistrament, llista de codis i link per a signar amb el sistema de signatura electrònica.

Es tracta d’una forta aposta per les innovacions tècniques del sector, com les dades estructurades i disseny web adaptatiu i accessible des de qualsevol mena de dispositiu.

Descripció del la pàgina

 Sistema de gestió d'actes municipals que permet l'elaboració de les actes dels plens municipals permetent que l'Ajuntament puga gestionar la publicació i consulta de la documentació relacionada amb les sessions municipals de les actes en PDF, amb signatura digital, amb la interacció a través de links als formats d’àudio i vídeo, amb plena validesa legal.

També s’integrarà en la web municipal, un portal públic que permet als ciutadans, empreses, mitjans de comunicació, etc. la consulta de la documentació publicada i la reproducció de l'àudio vídeo, permetent reproduir per punts de la sessió o per intervencions.

El sistema combina l'enregistrament en vídeo dels plens municipals amb el document electrònic que conté l'ordre del dia del ple, tot signat electrònicament amb el certificat digital o el DNI electrònic del Secretari i de l'Alcalde per a donar fe legal de l'acte.

La subvenció rebuda de Diputació de València cobrirà tant el disseny, creació i manteniment del web i el visor multimèdia amb reconeixement del codi de temps, com la gravació i difusió en streaming dels plenaris de l’any 2021.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@