Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'Alcúdia du gratuïtament al centre de vacunació al veïnat de 64 i 65 anys

L'Alcúdia du gratuïtament al centre de vacunació al veïnat de 64 i 65 anys

  • Imprimeix

En anunciar-se que la vacunació dels nascuts als anys 56 i 57 seria al Casal Fester d'Alzira, diverses persones comentaren a l'ajuntament que tenien dificultats

per a desplaçar-se. L'alcalde, Andreu Salom, va decidir posar solució. En total s'han habilitat 29 viatges entre anada i tornada des del matí de dimarts fins a les 15 h de dimecres.

Amb el període de vacunació posat en marxa, l'Ajuntament de l'Alcúdia ha posat a disposició dels veïns i veïnes, l'autobús gratuït per a poder anar a vacunar-se. El vehicle és el que normalment fa el trajecte des del poble a l'hospital de la Ribera: 8 viatges d'anada i altres 8 viatges de tornada, diàriament, encara que ara ha afegit una parada al Casal Fester d'Alzira, on s'està citant a la població per a rebre la vacuna contra la Covid-19. 

El dia 6 d'abril es va realitzar una ampliació de l'horari de trasllat, per facilitar a les persones de 64 i 65 anys que van ser citades per a ser vacunades contra la Covid-19. Es van fer 5 viatges més, dos des de l'Alcúdia al Casal Fester i tres amb origen al centre de vacunació cap a l'Alcúdia. Amb l'increment dels viatges, des del poble va eixir un a les 18:55 i l'altre a les 19:55 hores. Des del Casal Fester els serveis de tornada afegits van ser a les 19:15 i els altres a les 20:15 i a les 21:15 hores.

El servei ha sigut fonamental durant este any a causa del virus. Per este motiu, l'Ajuntament de l'Alcúdia continua amb el seu compromís de destinar 60.000 euros del pressupost municipal, per portar endavant el projecte del transport públic i gratuït, que des de fa més d'una dècada porta vigent.

D'acord amb les dades d'ús de transport gratuït a l'hospital de la Ribera, que finança l'ajuntament, per a tot el veïnat, al llarg de l'any 2020, s'han transportat al voltant de 250 persones setmanalment. Una xifra que, segurament, amb el període de vacunació, s'incrementarà notablement.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@